Tečaj razvoja mobilnih aplikacija PDF Ispis E-mail
Petak, 09 Ožujak 2012 00:00
zena_mobitel_velika_nova_1

Besplatan tečaj s radionicom za mobilne aplikacije, koji se održava u razdoblju od 1.3.2012. do 10.3.2012, počeo je prošli tjedan u prostorijama udruge UPIT. U organizaciji Sajma Informacijskih Tehnologija (SIT) i Udruge UPIT, te uz stalnu podršku programera i predavača Tomislava Galića, polaznici imaju priliku razviti aplikacije za pametne telefone s Android operativnim sustavom prilagođene domaćem tržištu, te na takav način iskoristiti svoju kreativnost i znanje. Trenutno, tečaj pohađa 12 pristupnika, koji su položili test iz osnova programiranja. Uspješnim polaznicima dodijeliti će se potvrda o završenom tečaju.

radionica1 radionica3

Program tečaja sadrži teoretsku nastavu iz oblasti kreiranja mobilnih aplikacija za Android uređaje sa besplatnim JAVA alatima koje nudi Google (Android, SDK, ADT Plugin for Eclipse i Eclipse), te radionicu usmjerenu na stjecanje praktičnih vještina u daljnjem razvijanju mobilnih aplikacija.

 

Inače, razvoj mobilnih aplikacija i oglašavanje preko mobilnih uređaja glavne su teme ovogodišnjeg Sajma Informacijskih Tehnologija 2012.