Informatička edukacija PDF Ispis E-mail
Srijeda, 18 Travanj 2012 10:04
radionica1Udruga UPIT, zajedno s tvrtkama Nula-Jedan i Info Club organizira edukaciju iz područja informacijskih tehnologija.

Za početak krećemo s dva tečaja: Praktična informatika i Obuka za uredsku primjenu računala.

Praktična informatika je program namijenjen svima koji žele naučiti osnovne stvari u korištenju računala, snalaženje sa softverom i hardverom. Možete naučiti kako spojiti sve komponente, koji su to mitovi i istine u načinu čuvanja i održavanja Vaših uređaja, kao i zašto nije dobro stalno paliti i gasiti računalo.... Korištenje svih programa koje imate na računalu je neophodno kako bi uopće imala smisla kupovina nečeg sličnog. Instalacija programa, obrada slike, obrada teksta, zaštita od virusa - samo su neka od područja kojih ćemo se dotaknuti, te Vas tako usmjeriti u pravcu samostalnog nadograđivanja stečenog znanja.... Na kraju tečaja ćete znati kako Mona Lisi nacrtati brkove ili kako "preko interneta" nazvati rodbinu u Njemačkoj.

Ako Vam uz znanje treba i potvrda u radnoj knjižici, onda Vam nudimo obuku za Uredsku primjenu računala. Program se sastoji od ukupno tri modula nastave i polaganja završnog ispita u kojem provjeravamo stečeno znanje. Obrađuju se područja iz osnovnog snalaženja u Windows okruženju, korištenje Microsoft Word i Excel programa. Slanje elektroničke pošte (Outlook Express), kao i pretraživanje Interneta (Internet Explorer), danas su neophodan dio Vaše opće obrazovanosti.
Sve ovo možete naučiti na našoj edukaciji i tako bez straha potvrditi da ste informatički pismeni.

Za sve dodatne informacije:
nazovite 039 705 559
ili pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript