POZIV VOLONTERIMA - OTPOR JE UZALUDAN! PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 10 Ožujak 2011 11:26
volonteriOvo je poziv svim zainteresiranima, svima koji imaju vremena, volje i živaca pomoći nam u organiziranju Sajma informacijskih tehnologija, u Širokom Brijegu 25. i 26. ožujka 2011. Shvatite ovaj poziv nadasve ozbiljno. Bilo bi dobro da ste stariji od 16 godina, a ako niste, povedite i roditelje da volontiraju. Što se tiče znanja o IT tehnologiji, razlikovanje računala od zamrzivača, je dovoljno. Važnije je da imate strpljenja u komunikaciji s ljudima i da se redovno tuširate. Spol, rasa, vjera, i biološka vrsta nisu ograničenje.
To su naši zahtjevi.
A koji su vaši?
Očekujte: 3-4 dana ćemo se družiti, imat ćete šta i jesti, a povremeno ćete nešto i popiti. Steći ćete veliko iskustvo u rješavanju iznenadnih problema i poteškoća koje život znače. Vaše baratanje sa strujom, vodom, internetom, kanalizacijom i ostalim instalacijama će poprimiti potpuno novu dimenziju. Stvorit ćete nova prijateljstva, neka od njih će do kraja Sajma biti i završena :-).
Ime i prezime, adresu, zanimanje, i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati, čim prije pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .